2. april 2014

Kotelettir í sinnops- og honning laka við grønmeti og epla-sellarímorli




Fullkomiliga einfalt: Hetta er leskiligur, sunnur og rímuliga bíligur gerandismatur. Lætt at fara í holt við og tað smakkar virkuliga væl. Tú kanst eta væl við góðum huga og samvitsku.

Hendan uppskriftin er úrslit av, at eg havi fingið ein nýggjan grønmetisskerara. HURRA - aftur ein nýggj køksgadget at royna. Ein sum kann skera í flísar, julienne og chipsbitar. Hann er effektivur og eitt - tvey - trý liggur alt grønmeti í smáum og stórum elegantum bitum á køksborðinum. Akkurát sum í reklamunum. Men sum so ofta sætt áður, fer hesin undurfulli skerarin neyvan at kollvelta mína køksverð. Tá samanumkemur spari eg kanska 5-10 minuttir í skeringartíð og tað eru ikki teir mest strongdelvandi 5-10 minuttirnir í matgerðini. Maturin smakkar hvørki verri ella betri, hvussu hann er skorin.